У Львівській області нещодавно вирок суду вислухав 36-річний мешканець Стрия, який "почистив" кишені товариша по чарці

У Львівській області нещодавно вирок суду вислухав 36-річний мешканець Стрия, який "почистив" кишені товариша по чарці

14.02.14 19:28 0 909
У середині жовтня минулого року до Стрийського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 38-річний місцевий мешканець. За словами потерпілого, у той вечір він перебрав горілки та заснув на лавочці, а невідома особа, скориставшись його «безпораднім станом», поцупила з кишені фотоапарат.

Працівники міліції у ході досудового слідства встановили, що кишені потерпілого «почистив» його випадковий товариш по чарці, 36-річний раніше судимий стриянин. Зловмисник спочатку викрав в охмелілого товариша банківську картку та у найближчому банкоматі зняв з рахунку 100 гривень. Коли він повернувся, його товариш уже міцно спав на лавці. Крадій, скориставшись моментом, поклав назад в кишеню куртки банківську картку, натомість прихопив з кишені товариша фотоапарат вартістю 1400 гривень.

Під час досудового слідства між потерпілим та підозрюваним було укладено угоду про примирення, яку суд затвердив. На підставі угоди суд визнав 36-річного місцевого мешканця винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. У відповідності до ст.75 КК України звільнив його від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 1 рік.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Волиняни уже відзвітувалися ...

КОМЕНТАРІ