В Житомирській області відбулося спільне штабне тренування сил цивільного захисту

В Житомирській області відбулося спільне штабне тренування сил цивільного захисту

14.02.14 12:00 0 652
Із наближенням весни підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій готуються до ймовірних паводків та підтоплень.

У зв’язку із цим та на виконання Плану основних заходів з підготовки цивільного захисту області на 2014 рік, 12 лютого пройшло спільне штабне тренування.

Основна мета заходу – підвищення рівня готовності органів управління та сил цивільного захисту області до проведення заходів щодо зменшення ризику виникнення надзвичайних ситуацій або надзвичайних подій, пов’язаних із пропуском весняної повені та дій у разі їх виникнення, а також покращення взаємодії між органами управління і силами цивільного захисту та підрозділами Управління ДСНС в області.

Фахівці Держгідрометцентру поділилися своїми прогнозами щодо розвитку льодоходу, повені і паводків тощо. Крім того, було визначено ймовірні загрози виникнення надзвичайних ситуацій на території області.

Окремо зупинилися учасники тренування на забезпеченні безперебійного електропостачання та зв’язку в період проходження льодоходу та повені. В рамках підготовки до весняного періоду також було уточнено наявну кількість техніки, обладнання, автономних джерел електроживлення для залучення при виникненні надзвичайних ситуацій під час сходження криги та пропуску повені.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вихованець "Динамо" ...

КОМЕНТАРІ