ЯК РІВНЕНСЬКІ ОСВІТЯНИ ЯРМАРКУВАЛИ

ЯК РІВНЕНСЬКІ ОСВІТЯНИ ЯРМАРКУВАЛИ

14.02.14 18:07 0 905
Ось уже одинадцятий рік поспіль у лютневі дні освітяни міста «ярмаркують». Цей традиційний формат обміну практичним досвідом, педагогічними ідеями, цікавими методичними знахідками, який офіційно називають конкурсом-ярмарком педагогічної творчості, щороку приковує увагу всієї освітянської громади Рівного. У цьому році «ярмаркували» в Рівненському НВК № 2 «Школа-ліцей».

У церемонії відкриття конкурсу взяли участь учні та педагоги НВК №2, які у своєму виступі зімпровізували для відвідувачів справжній дух ярмарку. Вони «розхвалювали» учительський «товар» та співали дифірамби учасникам кожної номінації. А їх у цьому році на ярмарку аж дванадцять: «Управління освітою», «Методична робота з педагогічними кадрами», «Робота з обдарованими учнями», «Виховна робота», «Позашкільна освіта», «Українська мова та література», «Світова література та російська мова», «Іноземна мова (англійська)», «Іноземна мова (німецька)», «Іноземна мова (французька)», «Історія», «Основи правознавства».

Учасників заходу привітав начальник управління освіти Василь Степанович Харковець. Він подякував учителям за активність та побажав присутнім успішного здійснення всіх задумів.

В актовій залі НВК № 2 було людно і гамірно. На столах – щедрі плоди учительської праці: методичні розробки, посібники, конспекти уроків, мультимедійний супровід до них. У них – дух новаторства, політ творчості, глибина учительських думок, багатство практики, неповторність поглядів, почерк майстрів, одвічне бажання учителя оновити світ, внести такі зміни, щоб тим, хто поруч, було легше і цікавіше іти по життю.

Минулоріч у ярмарку взяло участь 314 педагогів. В обласному етапі конкурсу вчителі міста вибороли 69 перемог. У цьому році конкурс-ярмарок педагогічної творчості виявився не менш масштабний. У 12 номінаціях було представлено 508 робіт!

Найбільш активними на ярмарку були виховники міста (115 робіт у номінації «Виховна робота»), учителі-словесники (74 роботи у номінації «Українська мова та література») та учителі іноземних мов (91 робота).

На ярмарку побувало 570 педагогів. На думку відвідувачів, він вкотре продемонстрував, що в освітній галузі міста працюють справжні майстри свої справи, люди, які знають усі вимоги сьогодення і завжди працюють на високому рівні. Побажаймо їм нових перемог!

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Медичні відходи несуть ...

КОМЕНТАРІ