У Рівненській області особливим дітям - про світ професій

У Рівненській області особливим дітям - про світ професій

14.02.14 15:05 0 854
По-особливому ставляться фахівці-профконсультанти Рівненського міського центру зайнятості до вихованців навчально-реабілітаційного центру Рівненської міської ради "Особлива дитина". Візити до цього закладу стали вже традиційними. 11 лютого відбулась чергова зустріч – профорієнтаційний урок, під час якого діти з особливими потребами познайомилися зі специфікою професій водія, художника-живописця, виробника художніх виробів з бісеру. У занятті взяли участь 15 учнів.

У профорієнтаційній роботі з дітьми цієї категорії фахівці дотримуються принципу «доступно та цікаво», тому для ознайомлення з професіями підбираються відеоматеріали, які будуть зрозумілими дітям, враховуючи особливості їхнього навчання. На минулих зустрічах розповідали та дивилися відео про професії кухаря, кондитера, пожежника. На черзі – нове замовлення від невгамовних школяриків, які попросили познайомити із професіями автослюсаря, перукаря і манікюрника.

Інтереси у вихованців Центру різнобічні, та й самі вони – натури творчі. Отож і майбутні профорієнтаційні уроки будуть нестандартними, позначеними креативними цікавинками. Співпраця продовжується.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ