Потяги Hyundai тимчасово зняли з рейсів для техогляду – «Укрзалізниця»

Потяги Hyundai тимчасово зняли з рейсів для техогляду – «Укрзалізниця»

14.02.14 14:05 0 732
Державна адміністрація залізничного транспорту України повідомила що з цього дня тимчасово знімає з маршрутів поїздів «Інтерсіті+» швидкісні потяги виробництва Hyundai Rotem для проведення технічного огляду з участю корейських фахівців. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

На неуточнений час техогляду на цих маршрутах використовуватимуть звичайні потяги, а пасажирам, які придбали квитки на поїзди «Інтерсіті+» і здійснять поїздку цим звичайним потягом, повернуть різницю у вартості проїзду.

У разі ж відмови від поїздки «Укрзалізниця» обіцяє повернути кошти в повному обсязі – для цього пасажирам треба звернутися в залізничні каси вокзалів.

Генеральний директор українського відділку Hyundai Чхве Юн Сук повідомив газеті Kyiv Post, що йдеться про плановий технічний огляд. Він теж не уточнив, скільки часу це триватиме.

Раніше потяги виробництва Hyundai Rotem, залізничного підрозділу південнокорейської Hyundai Motor Group, закуплені для України, багато разів виходили з ладу, і компанія вибачалася за це і заявляла, що пристосовує потяги до українських умов. Водночас лунали й зауваження, що Українська залізниця виявилася не готовою професійно експлуатувати такі потяги.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ