Маркізи навіси на вікна

Маркізи навіси на вікна

15.02.14 09:38 0 2281
Для захисту від сонця людство придумало і розробило спеціальні сонце-захисні конструкції, які інакше можна назвати, як висувні навіси.
Маркізи навіси на вікна, для дачі, терас, зимового саду, будинку, балкона, кафе, ресторану, фасадні, пергольні, касетні це такі сонцезахисні системи, які обладнані спеціальним тентом з просоченням, мають натяжні механізми для цих тентів і встановлюються на фасадах, конструкціях , рамах і.т.д. Основне завдання таких систем це сонце захист вашого приміщення або місця відпочинку, а так само захист від дощу і сторонніх поглядів. Якщо Ви шукаєте не дорого відмінні навіси, то вам слід відвідати сайт http://sunnydreams.ru. Широкий модельний ряд навісів і їх бездоганна конструкція дозволить оснастити тканинними маркізами об'єкт будь-якої складності. Для нестандартного монтажу передбачені наступні види маркіз: ліктьові, вуличні, для авто або автомобільні навіси, віялові, рекламні, купольні, балконні, терасні, віконні та інші.


Маркіза навіс для терас ціни і види
Група компаній Weinor, розташована в Німеччині і має на її території 2 сучасних заводу пропонує своєму споживачеві величезний асортимент всіляких сонце захисних систем найвищої класса.Ви можете на нас покластися, адже вже протягом 50 років ми розробляємо і удосконалюємо наші маркізние системи, як відкриті, касетні, підлозі касетні, рулонні, так і вертикальні, висувні, горизонтальні і всі інші системи з нашого не маленького каталогу продукції. На всі типи навісів дається фірмова заводська гарантія виробника до 7 лет.Особенності і комплектацію кожної моделі, Ви зможете прочитати в однойменному типу навісу розділі, а так же розрахувати вартість обраної конструкціі.Для розрахунку конструкції натисніть кнопку замовити в низу сторінки обираного ізделія.В розділі конфігуратор Ви можете змоделювати вигляд вашого майбутнього місця відпочинку!


Відкриті навіси
Відкрита маркіза серії Topas, називається відкритою тому, що її верхня частина, а саме вал з тканиною не захищені профілем або касетою. Завод виробник рекомендує установку таких систем під існуючі козирки і виступи будови, а так само в нішах.Дополнітельно за невелику доплату можна обладнати модель Topas верхнім захисним профілем.С встановленим профілем Topas по суті вже є підлозі касетної моделью.Навес має механічний і електричний спосіб управління . Якщо Ви шукаєте недорогі готові конструкції для автомобіля, ця модель ідеальний вибір.


Полу касетні навіси
Полу касетний навіс від Weinor це ідеальне поєднання естетики і технічного совершенства.В закритому стані такий навіс зверху надійно захищений касетним панциром і лише в нижній його частині залишається невеликий простір. В однієї підлозі касетної системи мається під модель MiniMax, яка забезпечує установку і монтаж навісу в такі місця, де маленька ширина, а необхідний великий виліт навісу.


Касетні навіси
Дані системи відрізняються від відкритих і підлозі касетних систем тим, що їх внутрішні системи, а так само вал з тканиною і руки в закритому стані навісу надійно захищені з усіх боків касетою сістеми.Несколько моделей касетних навісів можуть оснащуватися вбудованим освещеніем.Так ж за допомогою окремої планки освітлення з різною кількістю галогенних ламп можна оснастити будь-який наш навіс освітленням.


Тенти на стійках
Для захисту великих площ від сонця і дощу підійдуть великі тентові навеси.Ета система тенту пергольні типу, який дозволяє закрити і затінити значну площу, при цьому дані конструкції встановлюються на абсолютно відкритій местності.Сістеми вітростійкі, надійні і відмінно підійдуть не тільки ресторанам, а й власникам приватних будинків і котеджів. Ще одна відмінна риса даних вуличних систем в тому, що вони легко монтуються і так само легко і швидко демонтуються.


Текстильні тераси
Weinor пропонує Вам свої терасові системи на стійках. Маркізние тераси мають спеціальну акрилову тканину, яка пересувається по напрямних зі спеціальним натяжним механізмом, для уникнення провисання тканини і утворення на ній складок.Сістеми можуть затінювати досить великі зони площаді.Еслі сонцезахисні маркізние системи террасного типу доповнити системою DuoFix, то їх можна буде встановити на будь-якої відкритої місцевості. Системи обладнуються електродвигунами і всілякими аксесуарами.


Віконні навіси від сонця
У нашому каталозі Ви знайдете великий вибір сучасних вертикальних, вторинних і вітражних маркізів на вікна й прорізи. Дані вертикальні навіси оснащуються двома типами ткані.К першого типу відносяться щільна акрилова тканина зі спеціальною нано пропіткой.Ко другого типу тканини відноситься перфорована тканину Soltis.Стоіт враховувати, що вертикальні системи з акриловою тканиною мають меншу висота руху полотна, ніж навіси оснащені перфорованої тканиною. Це обумовлено тим, що акрилові тканини набагато товщі перфорованих і відповідно займають більше місця в касеті сістеми.Так ж до віконних конструкцій відносяться такі системи, як кошикарські і купольні, які будьте впевнені не тільки захистять ваше будівлю, але і додадуть йому солідний вигляд.


Навіси для зимових садів
У даному розділі Ви знайдете великий вибір різноманітних моделей навісів для захисту Вашої оранжереі.Компанія Weinor розробила спеціальні сонцезахисні навіси для зимових садів, які Ви зможете придбати після відвідування даного розділу.


Бічні загородження
Бічні конструкціі.Основное призначення бічних загороджень полягає в захисті балконів, веранд або терас від променів сонця або сторонніх поглядів. Такі загородження міцні, надійні і довговічні.

Uzinform
Источник: http://sunnydreams.ru
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Новостворена «Федерація ...
Наступна новина: Закарпаття: на Хустщині ...

КОМЕНТАРІ