На Хмельниччині рятувальники роз’яснюють населенню правила пожежної безпеки у побуті

На Хмельниччині рятувальники роз’яснюють населенню правила пожежної безпеки у побуті

15.02.14 13:26 0 976
З початку 2014року в Хмельницькій області виникло 105 пожеж, на яких виявлено загиблими 4 особи. Однією з основних причин виникнення пожеж у зимовий період є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

У зв’язку із загостренням ситуації 13 лютого інспекторами 3-го Державного пожежно-рятувального загону ДСНС спільно з представниками соціальних служб та працівниками міліції було проведено відпрацювання помешкань одиноких, пристарілих громадян та неблагонадійних сімей.

Під час заходу співробітники служби з надзвичайних ситуацій розповідали людям про небезпеку, яка може статись у власних оселях. Також рятувальники нагадали про необхідність дотримання правил протипожежної безпеки у побуті, зокрема про безпечне утримання пічного опалення, електропобутових приладів та ін.

Під час рейду, кожному було вручено пам’ятку, в якій зазначені номери телефонів служби порятунку та інформацію про дії у разі пожежі.

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій впевнені, що за умови дотримання основних правил безпечної поведінки у повсякденному житті надзвичайні події оминатимуть людство.

3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ