Хмельниччина: рятувальники провели пожежно-тактичне навчання на підприємстві ТОВ «Віньковецький сирзавод» з ліквідації умовної пожежі

Хмельниччина: рятувальники провели пожежно-тактичне навчання на підприємстві ТОВ «Віньковецький сирзавод» з ліквідації умовної пожежі

15.02.14 12:09 0 1009
12 лютого на підприємстві ТОВ «Віньковецький сирзавод» проведено тактичне навчання з ліквідації умовної пожежі. За тактичним задумом, внаслідок короткого замкнення електричного двигуна токарно-гвинторізального станка виникла пожежа в приміщенні майстерні. Площа загорання на момент прибуття оперативно-рятувальної служби ДСНС складала 35 кв. м. Під час розвідки вогнеборці одночасно виконували пошуково-рятувальні роботи та ліквідовували загорання, запобігаючи розповсюдженню вогню будівлею. В одному із приміщень виявлено потерпілого, робітника евакуювали та передали медикам.

Участь у навчаннях взяли місцеві пожежні команди сс. Женишківці та Зіньків, а також аварійні служби взаємодії – «швидка», міліція та аварійна служба газу.

Проведення подібних тренувань допомагає підтримувати постійну готовність сил та засобів рятувальників до оперативного реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області 15 ...
Наступна новина: «Докторові Пі» ...

КОМЕНТАРІ