У Хмельницькому міліціонери затримали торговців синтетичними наркотиками ЛСД

У Хмельницькому міліціонери затримали торговців синтетичними наркотиками ЛСД

15.02.14 15:00 0 971
Троє хмельничан, один із яких неповнолітній, продавали на території обласного центру, в тому числі і в навчальних закладах, марихуану та ЛСД.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Хмельницького міського відділу УМВС України в Хмельницькій області було затримано групу осіб, які займались незаконним розповсюдженням на території міста, в тому числі і в навчальних закладах, наркотичних засобів та психотропних речовин, а саме марихуани та марок ЛСД.

До складу групи входило троє осіб, серед яких був і неповнолітній учень однієї із місцевих шкіл. Під час обшуку у наркоторговців вилучили близько 1 кілограма марихуани та 70 марок ЛСД.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ