Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

15.02.14 09:25 0 1033
– дуже чарівний і романтичний вечір… вечір Дня закоханих. Дехто не вважає 14 лютого святом, однак не всі з цим погоджуються. Для когось це день, коли місто пахне по-іншому, день, коли два ніжних серця можуть ще раз показати свою любов. А, оскільки п’ятниця, у пар усі вихідні на те, щоб дарувати одне одному щастя.

Звичайно, можна обійтись банальними подарунками: квітами, шоколадом та листівками. Але у вихідні всіх закоханих потрібно дарувати ті речі, які ніколи не купиш, які адресовані лише одній людині у світі: відвідайте свої улюблені місцинки, згадайте, як все починалося, подаруйте валентинку, яку зробили власноруч, вперше у житті спечіть торт (не важливо, чи він вийде ідеальним, головне, що зробили його з любов’ю), намалюйте коханій людині ВАШУ мапу найдорожчих серцю місць, увімкніть ВАШУ музику, замовте ВАШІ улюблені смаколики, а головне – побудьте разом, нікуди не поспішаючи.

Ви можете скористатися нашою порадою і помандрувати з коханою половинкою театрами, фільмами. А можете згадати дитинство і піти в цирк. Чи не гарна ідея для подарунка?

А ті, хто ще не має половинки, не засмучуйтесь: вона десь поруч. Можливо, живе в одному будинку з вами, а можливо, зараз у гамірній компанії друзів мріє про вас. Ви теж зробіть так: проведіть вихідні весело, щоб потім своїй людині, коли зістарієтесь та посивієте, могли розповідати про найкращих друзів, які допомагали чекати на кохання. Вірте – і все неодмінно буде. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

Театр ім. М. Заньковецької розкаже про українську заробітчанську проблему у п’єсі «Неаполь – місто попелюшок». Початок – о 18.00.

Львівська опера кличе о 18.00 на оперету «Весела вдова».

Драматичний театр ім. Лесі Українки покаже «Лісову пісню» о 18.00.

«Воскресіння» на вихідні, у суботу та неділю, запрошує на «Ніч жінок», що почнеться о 18.00.

Театр ім. Л. Курбаса о 19.00 покаже поетичну інсталяцію за поезіями Богдана-Ігоря Антонича «Формула екстази».

У суботу (14.00) та неділю (15.00) Перший український театр для дітей та юнацтва розкаже історію про «Трьох поросят».

А театр «І люди, і ляльки» продемонструє спектакль «Лікар Айболить» (о 12.00, 14.00). НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

О 18.00 Львівська філармонія подарує надзвичайний вечір музики Джорджа Гершвіна, композитора, який вдало поєднував у своїй творчості класичну музику і джаз. Початок – 18.00.

Театр ім. М. Заньковецької на 18.00 готує «Назара Стодолю» Тараса Шевченка.

Львівська опера підготує два спектаклі о 12.00 «Іоланта», о 18.00 «Корсар».

«Собака на сіні» – спектакль, який о 18.00 покаже театр ім. Лесі Українки, о 12.00 театр кличе на «Загублений хвіст, або Як Вінні Пух допоміг Іа-Іа».

Перший український театр для дітей та юнацтва запрошує опівдні на «Зоряного хлопчика».

А театр «І люди, і ляльки» тричі, о 12.00, 14.00, 16.00 покаже «Одного разу в Африці…». ЦИРК

Львівський цирк запрошує на нові вистави «Дивертисмент». Спектаклі відбудуться у суботу о 16.00 та в неділю о 12.00. МУЛЬТИКИ

«Білка та Стрілка. Пригоди на Місяці». На Землі почали відбуватися дивні й загадкові явища, що несуть загрозу для планети. Їх слід веде в космос, на темний бік Місяця. Розкрити таємницю століття доручили загону Казбека. Білка, Стрілка і вся команда веселих і відважних героїв вирушають на Місяць для виконання небезпечної місії. Пристрасть до пригод, гумор і дух космічного братства підтримають у хвилину небезпеки і допоможуть розкрити всю правду про Місяць та його мешканців.

«Хоробре серце». В одному казковому королівстві, де є мудрий король, прекрасна принцеса і хоробрий лицар, як це завжди буває в казках, з’явився хитрий і підступний лиходій, що задумав стати новим правителем. Єдиний, хто може перешкодити його планам, – спритний лицар Расті. Нехай поки що у нього не все виходить і багато хто не сприймає його всерйоз, він обов’язково стане справжнім героєм і разом зі своїми вірними друзями врятує королівство.

НОВИНКИ

«Вовк із Уолл-Стрит» (драма, кримінал, біографія). Джордан Белфорт заснував одну з найбільших брокерських контор в 1987 році, але десять років потому був засуджений за відмивання грошей і ряд інших фінансових злочинів. Джордан впорався з алкогольною та наркотичною залежністю, виробленою за час махінацій на Уолл-стрит, написав дві книги і тепер читає лекції про те, як досягти успіху.

«Зимова фантазія» (фентезі, драма, мелодрама). Дія фільму відбувається одночасно в XIX столітті і в наш час на Мангеттені. Злодюжка Пітер Лейк закохується в помираючу Беверлі Пенн, дівчину, що живе в будинку, який він щойно обчистив. Любов його може виявитися не тільки чистою і щирою, а й останньою, оскільки за ним стежать поплічники боса місцевої мафії, який має намір вбити Пітера. Одного разу, коли гангстерам майже вдається відправити хлопчину на той світ, його рятує... чарівний білий кінь. Через якийсь час, вчергове втікаючи від бандитів, кінь і хлопчик врізаються в стіну з хмар і зникають на багато років. Повертаються вони тоді, коли в Нью-Йорку вирує пожежа, і Пітер виявляє в собі якості справжнього Месії: він бачить і чує те, що недоступно іншим; він пам’ятає всіх померлих і творить чудеса, гідні самого Спасителя.

«Принцеса і Жебрак» (комедія). Історія починається з того, що принцесу з дуже вередливим і непростим характером її титуловані батьки, які проживають в маленькому князівстві в центрі Європи, намагаються видати заміж за герцога з Бельгії. Але шлюб за розрахунком – зовсім не межа наполегливої молодої дівчини, і наперекір батькам вона оголошує про те, що вже заручена, а тому не може прийняти пропозицію руки і серця. Летиція похапцем шукає кандидата на роль чоловіка, і під руку їй потрапляє простий хлопець з передмістя Неаполя, такий, що не має не те що особливих досягнень, а навіть роботи. Хлопця звуть Антоніо і він не такий вже й поганий, а його несподівані почуття до розпещеної але доброї принцеси абсолютно щирі і безкорисливі. Завоювати серце Летиції не просто, але в цьому йому допоможе найближчий радник високородної особи – Анастасіо.

«Робокоп» (фантастика, бойовик, кримінал). У 2029-у багатонаціональний конгломерат OmniCorp перебуває на чолі досліджень в галузі робототехніки. Дрони компанії здобули перемоги у всіх американських війнах, і тепер фірма планує використовувати свої досягнення і в тилу. Алекс Мерфі, люблячий чоловік, батько і хороший поліцейський, бореться з лавиною злочинності і корупції, що звалилася на Детройт. Його, важко пораненого при виконанні службових обов’язків, OmniCorp вирішує задіяти у своєму робототехнічному експерименті, щоб врятувати герою життя. Алекс повертається на вулиці міста, маючи в багажі нові здібності, але переймаючись питаннями, з якими людині ніколи раніше не доводилося стикатися.

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ МАЛИ ЗМОГУ ПОБАЧИТИ

«Колонія» (фантастика, бойовик, трилер). Після природного катаклізму, під крижаною поверхнею, що вкрила Землю, люди, що вижили, зібралися в Колонію 7 і, попри малі запаси продовольства, намагаються вижити. Вони ще підтримують зв’язок з Колонією 5, але після того, як контакт з ними втрачається, група сміливців відправляється в небезпечну експедицію, щоб з’ясувати, що сталося з їхніми сусідами. Подолавши надзвичайно тяжкий шлях, герої стикаються з небезпекою, яка у багато разів перевершує природну загрозу холоду.

«У спорті тільки дівчата» (комедія, спорт). Три други-сноубордисти потрапляють у небезпечну ситуацію. Рятуючись від погоні, хлопці приєднуються до жіночої збірної зі сноуборду.

«Вій» (фентезі, трилер). Серед усіх таємниць світу та, що покоїться в стародавній обителі, темніша понад усе. Тут немає захисту, надійнішого від крейди. Малюєш коло – і сам чорт тобі не страшний. Але смерть прекрасної панночки пробудила велике зло. Могутня істота панує в мороці. Ім’я йому Вій.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі валентин ...
Наступна новина: Львівщина: курсантів ...

КОМЕНТАРІ