Співробітники ветеринарної міліції виявили на Буковині понад 20 порушень законодавства

Співробітники ветеринарної міліції виявили на Буковині понад 20 порушень законодавства

15.02.14 13:18 0 1228
Наразі з’ясовується придатність до реалізації майже 3-х тон риби виявленої під час перевірок продуктових секторів одного із ринків в обласному центрі.

Протягом січня 2014 року, в тому числі під час святкування Новорічних та Різдвяних свят, працівниками сектору ветеринарної міліції УМВС області з метою недопущення харчового отруєння людей, запобігання правопорушень на ринку тваринницької продукції та забезпечення контролю за обігом такої продукції, проведено ряд перевірок суб’єктів господарювання, які займаються таким видом діяльності.

У ході перевірок тільки на одному із складено 6 адміністративних протоколів за ст. 107 (Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог) Кодексу України про адміністративні правопорушення, обмежено в обігу 2880 кілограм рибопродукції та вручено 2 приписи із зазначенням термінів усунення недоліків. Окрім цього, правоохоронці провели профілактичні та роз'яснювальні бесіди з підприємцями та продавцями, щодо заборони реалізації громадянам неякісної та небезпечної продукції тваринного походження. У цілому протягом січня 2014 року в процесі перевірок виявлено 21 порушення ветеринарного законодавства. Дані заходи проводяться й надалі. СЗГ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В міліції Ужгорода ...

КОМЕНТАРІ