Відбудеться сьома церемонія вшанування лідерів економічного розвитку Чернівців «Визнання – 2013»

Відбудеться сьома церемонія вшанування лідерів економічного розвитку Чернівців «Визнання – 2013»

15.02.14 09:16 0 982
25 квітня у торговельно-розважальному комплексі «Панорама» відбудеться сьома урочиста церемонія вшанування лідерів економічного розвитку Чернівців «Визнання – 2013».

Акцію «Визнання» запроваджено з метою сприяння економічному розвитку міста, виявлення кращих практик і позитивних тенденцій у найрізноманітніших галузях економіки, створення позитивного іміджу підприємствам, підвищення конкурентноздатності місцевої продукції та послуг. Вона посіла чільне місце серед традицій вшанування поважних людей та їх колективів, які своєю працею виводять наше місто на рівень насправді одного з європейських центрів.

13 лютого 2014 року відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможців акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання – 2013». До складу конкурсної комісії входять представники бізнесових структур, громадських організацій, Чернівецької торгово-промислової палати, управління Національного банку України в Чернівецькій області, Державної податкової інспекції в м. Чернівцях Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області, депутати та керівники виконавчих органів міської ради.

Конкурсною комісією було запропоновано проводити відбір та нагородження переможців акції у таких номінаціях:

- «Успішне промислове підприємство року»

- «Успішне підприємство малого та середнього бізнесу року»

- «Краще підприємство житлово-комунального господарства року»

- «Кращий заклад торгівлі року»

- «Краща туристична фірма року»

- «Кращий заклад ресторанного господарства року»

- «Кращий заклад готельного господарства року»

- «Краща будівельна компанія року».

За результатами засідання конкурсної комісії було затверджено критерії для претендентів на перемогу у номінаціях акції «Визнання – 2013». Серед загальних критеріїв оцінки роботи претендентів на отримання нагороди «Визнання – 2013» у всіх номінаціях враховуватимуться показники фінансово-господарської діяльності, суспільної активності та інші.

Довідкову інформацію щодо критеріїв та участі у конкурсі надає департамент економіки міської ради (вул. О. Кобилянської, 3, каб. 5, 9, тел. 55-36-67, 52-01-21).

* Критерії для претендентів на перемогу у номінаціях акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання-2013»

Департамент економіки міської ради

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: “Чорний” ...
Наступна новина: На Тернопіллі валентин ...

КОМЕНТАРІ