Керівництво Управління ДСНС України у Чернівецькій області вшанувало учасників бойових дій на території інших держав

Керівництво Управління ДСНС України у Чернівецькій області вшанувало учасників бойових дій на території інших держав

15.02.14 11:50 0 1228
15 лютого в Україні відзначають День учасника бойових дій на території інших держав. Напередодні свята в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області було нагороджено працівників, які брали участь у бойових діях на території інших країн. Нагороди отримали 9 працівників, які виконували військовий обов’язок на території інших краї. Зокрема, Наказом Голови Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України Віктора Доманського за мужність та героїзм проявлені при виконанні інтернаціонального обов’язку в республіці Афганістан, вагомий внесок у справу виховання молодих працівників та з нагоди 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану було нагороджено пам’ятною медаллю «Долг выполнен с честью» 6 осіб, а саме: Миколу Арделяна, Івана Кавулю, Івана Понича, Василя Мотрюка, Володимира Балабу та Івана Лакусту.

Під час заходу від керівництва Управління ДСНС України у Чернівецькій області було нагороджено грамотами старшого прапорщика служби цивільного захисту Олександра Грозинського, який проходив службу у миротворчих силах в Іраку. Також грамоту отримав пожежний-рятувальник Державної пожежно-рятувальної частини №1, прапорщик служби цивільного захисту Костянтин Ільїн, який брав участь у бойових діях у складі миротворчої місії на території колишньої Югославії. Грамотою було нагороджено і Октавіана Майщука.

Керівництво Управління ДСНС України у Чернівецькій області та Чернівецької обласної ради ветеранів Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України щиро привітали ветеранів пожежно-рятувальної служби краю, які колись брали участь у бойових діях на території інших країн та побажали їм міцного здоров’я, сімейного щастя і мирного неба над всією Україно.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області 15 ...

КОМЕНТАРІ