В Чернівецькій області рятувальники навчалися ліквідовувати пожежу на промисловій будівлі ,

В Чернівецькій області рятувальники навчалися ліквідовувати пожежу на промисловій будівлі ,

15.02.14 08:02 0 938
14 лютого працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області провели тактико-спеціальні навчання на промисловому об’єкті ВАТ «Кварц» у Чернівцях. Метою даних навчань було відпрацювання дій пожежно-рятувальних підрозділів з персоналом об’єкту при гасінні пожежі, тренування особового складу при ліквідації пожежі на промислових об’єктах.

Згідно задуму навчань, пожежа виникла в градирні на 3-му поверсі промислової будівлі у приміщенні площею 225 кв.м.. Створилася реальна загроза розповсюдження вогню на суміжні поверхи. Приміщення та коридори поверху були заповненні димом, що становило загрозу життю та здоров’ю людей. Обслуговуючий персонал відразу зателефонував до народної служби порятунку 101. На місце події виїхали бійці групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. Додатково на ліквідацію пожежі було направлено 2 відділення ДПРЧ № 1 та 2 відділення ДПРЧ № 2 обласного центру.

Рятувальники, які через сильне задимлення працювали в апаратах захисту органів дихання, увійшли всередину будівлі для проведення пожежної розвідки. В ході розвідки було виявлено 3 людей, яких було евакуйовано з верхніх поверхів та надано першу медичну допомогу. Переконавшись, що всі люди в безпеці, вогнеборці приступили до ліквідації пожежі. Рятувальники не допустили подальшого розповсюдження вогню, а згодом повністю ліквідували пожежу.

Всього для ліквідації пожежі залучалися 6 одиниць техніки та 30 чоловік особового складу. Пожежу було ліквідовано у визначений час. З поставленим завданням учасники навчань впорались.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прем'єр-міністр Італії ...

КОМЕНТАРІ