За підсумками минулого року, Волинь - в числі лідерів держави щодо будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг комунальної власності

За підсумками минулого року, Волинь - в числі лідерів держави щодо будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг комунальної власності

15.02.14 10:06 0 928
За підсумками минулого року, Волинь - в числі лідерів держави щодо будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг комунальної власності. Про це голова облдержадміністрації Олександр Башкаленко розповів у коментарі телепрограмі «Акценти».

За словами голови облдержадміністрації, торік, виконали 76% від запланованого в регіоні. А це – третя позиція в Україні після Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

Як повідомив Олександр Башкаленко, минулоріч з бюджетів усіх рівнів на комунальні дороги спрямовано понад 114 млн грн. З них понад 88 млн грн – державна субвенція. За ці кошти відремонтували 212 км дорожнього полотна комунальної власності.

«Будівництво та реконструкція дорожньої інфраструктури продовжимо. Через наш регіон пролягають найкоротші шляхи до Європейського союзу, тому й стан доріг має бути належним. Так само, ремонтуватимемо і комунальні дороги», - наголосив голова облдержадміністрації.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ