В Луцьку пам’ятаємо про минуле, думаємо про майбутнє

В Луцьку пам’ятаємо про минуле, думаємо про майбутнє

15.02.14 17:16 0 1168
У рамках проведення тематичного місячника «Ми-лучани» та з нагоди відзначення 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні відбулася хвилююча зустріч учнів Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука з ветеранами Другої світової війни Михайлом Тимофійовичем Єрліним, який визволяв Україну, зокрема, Волинь, Прагу, брав участь у штурмі Берліна та українсько-білоруським партизаном, головою Волинської обласної спілки ветеранів партизанського руху Іваном Марковичем Глущуком; Петром Дмитровичем Охотіним, головою первинної ветеранської організації при ЖКП № 11, на обліку в якій перебуває 185 учасників війни та бойових дій, вдів загиблих, ветеранів праці та Збройних сил; Костянтином Васильовичем Кондрашовим, заступником голови ветеранської організації.

Для гостей гімназисти підготували літературно-музичну композицію «Пам’ятаємо про минуле, пам’ятаємо про майбутнє» (керівники Т.М.Куса, Р.Б.Левкова). Учні 9-Б класу представили панораму воєнних буднів, члени зразкового художнього колективу «Літературної студії «Первоцвіт» імені Д.П.Іващенка» (керівник Г.С.Максимчук) декламували вірші на військову тематику. Для гостей співали учениця 8-Б класу Софія Вознюк та вчитель музичного мистецтва Олександр Ягелюк.

Гімназистів заворожили виступи І.М.Глущука та М.Т.Єрліна, які декламували віршовані твори, поділилися враженнями про пережиті ними страшні роки війни.

Не так часто у гімназистів з'являється можливість не на телеекрані бачити героїв, що пройшли через усю війну. Це можливість зрозуміти, що війна - це не вигадка сценаристів, а страшна реальність.

На знак шани та подяки гімназисти підготували символічні дарунки для почесних гостей.

Безумовно, ця зустріч залишиться незабутньою, а традиція пам'ятати й шанувати захисників Батьківщини - незмінною.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ