У січні бізнес Луцька та району поповнив місцевий бюджет, більш як на 39 мільйонів гривень,- Луцька ОДПІ

У січні бізнес Луцька та району поповнив місцевий бюджет, більш як на 39 мільйонів гривень,- Луцька ОДПІ

15.02.14 11:05 0 961
За перший місяць 2014 року платники міста Луцька та Луцького району сплатили до місцевої скарбниці 39,4 мільйони гривень податків і зборів, в тому числі, до загального фонду надійшло 35,2 мільйонів гривень, а до спеціального – 4,2 мільйона гривень, – повідомили в координаційно-моніторингову управлінні Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області.

«Як і раніше, принципи роботи Міндоходів залишаються простими і зрозумілими. Ми сприймаємо громадян і бізнес як своїх партнерів, цінуємо і поважаємо їх. А результатом цього партнерства є наповнення бюджетів», – зазначила начальник координаційно-моніторингового управління Валентина Табачук.

Левова частка надходжень до місцевої скарбниці спрямована платниками податку з доходів фізичних осіб – 30,2 мільйони гривень. Єдиного податку на підприємницьку діяльність від юридичних і фізичних осіб, що обслуговуються на території Луцької ОДПІ сплачено в сумі 3,9 мільйона гривень.

Фахівці Луцької ОДПІ зазначають, що надходження до бюджетів всіх рівнів забезпечується за рахунок добровільної та своєчасної сплати платниками податків, створенням сприятливих умов для розвитку бізнесу, покращення обслуговування платників, а також завдяки усуненню адміністративних бар’єрів для розвитку підприємницької діяльності.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: У Чернігові відзначають ...

КОМЕНТАРІ