В Ужгородському батальйоні внутрішніх військ вшанували ветеранів Афганістану

В Ужгородському батальйоні внутрішніх військ вшанували ветеранів Афганістану

15.02.14 12:22 0 1021
Днями в Ужгородському батальйоні внутрішніх військ відбулася пам’ятна зустріч особового складу батальйону з учасниками бойових дій в Афганістані.

На зібранні був присутній підполковник запасу, колишній командир танкової роти Іван Шкіря та заступник командира ескадрильї з виховної роботи підполковник запасу Володимир Куло.

Розповідали ветерани військовослужбовцям про важкі будні війни, про зламані людські долі, про трагедію радянського солдата й цинізм чиновників. Володимир Куло розповів про розпорядок дня ескадрильї, про бойові вильоти та героїзм офіцерів-льотчиків.

Іван Шкіря згадав будні своєї танкової роти, бойові чергування своїх підлеглих, як вели вони переговори з бойовиками.

Ветерани охоче відповідали на різні питання військовослужбовців, а найбільш активних нагородили пам’ятним подарунком – книгою «В горах Авганістана», в якій зібрані відгуки і звернення бойових побратимів.

Наостанок гості охарактеризували нинішню соціально-політичну ситуацію в державі. Нагадали військовослужбовцям про такі ключові моменти, як обов’язок перед Батьківщиною, ратну службу на благо правопорядку та спокою громадян. Командирам побажали надійних і професійних підлеглих, солдатам – спокою в материнських очах та легкої служби.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в обласній ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ