В міліції Ужгорода вшанували воїнів-афганців

В міліції Ужгорода вшанували воїнів-афганців

15.02.14 13:22 0 1115
В Ужгородському міськвідділі міліції відбулися заходи, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ї річниці виведення військ з Афганістану.

15 лютого 1989 року закінчилась війна в Афганістані, що тривала 10 років. Двадцять п’ять років тому останній солдат покинув землю цієї ісламської країни. У бойових діях в різні роки взяли участь понад 160 тисяч українців. Більше восьми тисяч українців отримали поранення і майже п'ять тисяч повернулись додому інвалідами. Афганська війна залишила невиліковну рану в душах та серцях тих, хто пройшов вогняними гірськими стежками, хто втратив друзів, синів чи батьків.

На урочистостях присутні згадували загиблих та тих, хто далеко від дому виконував громадянський інтернаціональний обов`язок.

Перед воїнами-афганцями з теплими словами вдячності за героїзм та відвагу виступив голова Ужгородської первинної ветеранської організації Василь Бабич та побажав їм міцного здоров’я, добробуту, благополуччя у родинах та довгих літ життя.

До побажать долучився заступник голови обласної ветеранської організації Василь Товтин та нагородив воїнів-афганців відзнаками Асоціації ветеранів МВС України «25 років виводу Радянських військ із Афганістану».

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ