В Закарпатській області раніше судимий житель Хустщини поліз у чужий гараж

В Закарпатській області раніше судимий житель Хустщини поліз у чужий гараж

15.02.14 13:50 0 1057
Здобиччю нічного злодія стали чужий мопед і велосипед, однак радів він краденим «колесам» недовго…

До працівників міліції звернувся 63-річний житель одного з сіл Хустського району, який повідомив, що від нього вкрали мопед та велосипед. Злодій проник у гараж, зламавши навісний замок. Крадій спричинив власнику гаража матеріальної шкоди на суму більше тисячі гривень.

На місце події разом із слідчо-оперативною групою виїхали працівники сектору карного розшуку. Оглянувши місце події, міліціонери розпитали сусідів, чи вони щось не бачили та не чули; перевірили місцевих раніше судимих. Провели ряд інших оперативно-розшукових заходів, під час яких і вийшли на слід підозрюваного.

В поле зору правоохоронців потрапив 20-річний раніше судимий непрацюючий місцевий житель Віктор. Побачивши міліціонерів, хлопець враз зрозумів, чому вони до нього прийшли. Під час розмови з правоохоронцями він у всьому зізнався.

Слідчому Євгенію Данилу та оперуповноваженому Василю Йовжію молодик розповів, як обікрав чужий гараж. Того вечора він частувався з друзями, а далі в захмелілій голові визріла ідея щось вкрасти. Зірвавши навісний замок на одному з гаражів, зайшов всередину і вивів спершу мопед, який сховав у гаражі брата. Після скоєного зловмисник повернувся до своїх друзів, щоб не виникало підозр. Випили ще горілки, після чого крадій вирішив повернутися в гараж за велосипедом, який також повіз до братового гаража. Після чого вже вдруге повернувся до друзів і продовжив пиятику. А зранку мав намір підшукати клієнта на крадене. Але не сталося, як гадалося: злочинному плану помішали правоохоронці.

Наразі слідчим відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками крадіжки. Речові докази правоохоронцями вилучено.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: міліціонери ...
Наступна новина: У понеділок відзначать ...

КОМЕНТАРІ