В Ужгороді міліціонери викрили крадія-пенсіонера

В Ужгороді міліціонери викрили крадія-пенсіонера

15.02.14 12:50 0 1001
66-річний зловмисник поцупив серед ночі автомагнітолу з чужої автівки.

Нещодавно із заявою до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 24-річний мешканець міста, який повідомив про те, що невідома особа викрала автомагнітолу з його автомобіля «ВАЗ-2101», який був припаркований на території одного з гаражних кооперативів міста.

Оперативники карного розшуку встановили, що до кримінального правопорушення причетний 66-річний місцевий житель. Зловмисник підібрав ключі до дверцят автівки. Крадіжку дядько скоїв вночі, а вранці продав автомагнітолу одному з місцевих таксистів.

Наразі дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна), що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Речовий доказ вилучено. Правопорушник спілкується з міліціонерами. Триває слідство.

Шановні громадяни! Подбайте про збереження власних автомобілів. Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, ви ризикуєте безпекою вашого майна. Будьте обачними та обережними. Не залишайте в салоні цінні речі, документи та гроші.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США застерегли Китай від ...
Наступна новина: Чернігів: Представники ...

КОМЕНТАРІ