В Закарпатській області кримінальний ланцюжок мукачівського рецидивіста

В Закарпатській області кримінальний ланцюжок мукачівського рецидивіста

15.02.14 18:03 0 1121
Останнім часом заяви про крадіжки одна за одною лягали на стіл начальника карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції Ярослава Товкана. Однак злодій діяв наче невидимий. Під час розмови з потерпілими жоден із них не зміг згадати хоча б якусь підозрілу особу, котра могла десь «засвітитися». Про те, що тут діяв досвідчений злодій, красномовно свідчив і «почерк». Хоча попервах пошуки злочинця результату не принесли, та оперативники не опускали рук. Крізь густе сито міліцейських перевірок проходив увесь так званий спецконтингент, котрий міг бути причетний до аналогічних злочинів. Тож після низки пошукових заходів у поле зору працівників карного розшуку потрапив місцевий житель – 50-річний Олександр. У криміналі цей чоловік аж ніяк не новачок. За плечима має солідні тюремні «університети», загалом відсидів у місцях ув’язнення близько 20 років. В активі мукачівця крадіжки, грабежі, шахрайства. Виходячи на волю, Олександр не міг довго утриматися від криміналу. Через якийсь час знову скоював злочин, після чого потрапляв за ґрати на 5 років…

…Повідомлення про пограбування жителя Мукачева похилого віку швидко підняло на ноги працівників міліції. До дідуся в помешкання зайшов якийсь чолов’яга й зухвало забрав у нього з кишені 8 тисяч гривень. За словесним описом оперативники одразу зрозуміли, про кого йдеться. Як уже здогадався читач, це був Олександр. Відтак правоохоронці влаштували на нього засідку, в котру грабіжник згодом і потрапив. Побачивши, що його карта бита, затриманий став розповідати про свої злодіяння.

…Будучи на волі, Олександр вирішив не сидіти «без діла». Став вираховувати помешкання, які залишаються порожні, коли господарі йдуть на роботу. Таким чином обікрав дві квартири. Відтак викрав два велосипеди, а також ноутбук у парикмахерській. У кафе поцупив сумочку в жінки, котра, як з’ясувалося, була працівником міліції. Отож, крім грабежу, в активі Олександра ще 6 крадіжок.

Зловмисника заарештовано й поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Працівники карного розшуку не виключають, що під час досудового розслідування можуть випливти нові кримінально-карні діяння Олександра. За всіма фактами порушено кримінальне провадження.

Іван ЛАДЖУН

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ