Закарпаття: на Хустщині раніше судимий злодій обікрав чужий гараж

Закарпаття: на Хустщині раніше судимий злодій обікрав чужий гараж

15.02.14 09:44 0 916
Здобиччю нічного злодія стали чужий мопед і велосипед, однак радів він краденим «колесам» недовго…

До працівників міліції звернувся 63-річний житель одного з сіл Хустського району, який повідомив, що від нього вкрали мопед та велосипед. Злодій проник у гараж, зламавши навісний замок. Крадій спричинив власнику гаража матеріальної шкоди на суму більше тисячі гривень.

На місце події разом із слідчо-оперативною групою виїхали працівники сектору карного розшуку. Оглянувши місце події, міліціонери розпитали сусідів, чи вони щось не бачили та не чули; перевірили місцевих раніше судимих. Провели ряд інших оперативно-розшукових заходів, під час яких і вийшли на слід підозрюваного.

В поле зору правоохоронців потрапив 20-річний раніше судимий непрацюючий місцевий житель Віктор. Побачивши міліціонерів, хлопець враз зрозумів, чому вони до нього прийшли. Під час розмови з правоохоронцями він у всьому зізнався.

Слідчому Євгенію Данилу та оперуповноваженому Василю Йовжію молодик розповів, як обікрав чужий гараж. Того вечора він частувався з друзями, а далі в захмелілій голові визріла ідея щось вкрасти. Зірвавши навісний замок на одному з гаражів, зайшов всередину і вивів спершу мопед, який сховав у гаражі брата. Після скоєного зловмисник повернувся до своїх друзів, щоб не виникало підозр. Випили ще горілки, після чого крадій вирішив повернутися в гараж за велосипедом, який також повіз до братового гаража. Після чого вже вдруге повернувся до друзів і продовжив пиятику. А зранку мав намір підшукати клієнта на крадене. Але не сталося, як гадалося: злочинному плану завадили правоохоронці.

Наразі слідчим відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками крадіжки. Речові докази правоохоронцями вилучено.

Повідомила Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маркізи навіси на вікна
Наступна новина: За підсумками минулого ...

КОМЕНТАРІ