Автопарк прикарпатського ДАІ поповнився п'ятнадцятьма гібридними автомобілями "Toyota Prius"

Автопарк прикарпатського ДАІ поповнився п'ятнадцятьма гібридними автомобілями "Toyota Prius"

15.02.14 08:01 0 1137
За дорученням очільника обласного УМВС Василя Фелика, церемонію вручення ключів правоохоронцям розпочав заступник начальника УМВС Роман Савчук та начальник обласного УДАІ УМВС Ярослав Ковальчук.

Автомобілі є технічно оснащеними саме для користування у службових цілях правоохоронців. Сучасні економічні машини допоможуть ДАІвцям якісніше виконувати службові обов’язки із забезпечення безпеки на дорогах, запевнив генерал-майор міліції Василь Фелик.

Це вже вдруге прикарпатська міліція отримує таке автомобільне поповнення. У жовтні минулого року за сприяння тодішнього очільника УМВС Олега Сала ключі від десяти автомобілів «Тойота Пріус» були передані у підрозділи міліції громадської безпеки, зокрема в патрульно-постову службу.

Нинішній керівник обласної міліції Василь Фелик також доклав чималих зусиль, тож тепер ДАІвці Прикарпаття будуть нести нагляд за безпекою дорожнього руху на економічних та екологічних автомобілях!

Самі ж правоохоронці не приховують свого захоплення, кажуть, тепер жодному правопорушникові не вдасться уникнути відповідальності.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ