У Львівській області Олег Сало заслухав керівників структурних підрозділів облдержадміністрації про основні завдання на найближчий період у підзвітних галузях

У Львівській області Олег Сало заслухав керівників структурних підрозділів облдержадміністрації про основні завдання на найближчий період у підзвітних галузях

15.02.14 17:44 0 1088
Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало провів розширену апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів ОДА, територіальних підрозділів міністерств та відомств, а також голів райдержадміністрацій.

Основною метою наради став розгляд результатів роботи структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій з початку 2014 року, а також обговорення та формування основних завдань на найближчу перспективу. Зазначимо, що участь в обговоренні також взяв головний консультант – інспектор головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України Віктор Ткаченко.

Директори департаментів доповіли про роботу підзвітних служб та галузей, зокрема про стан справ у сфері освіти та науки, охорони здоров?я, культури, фінансів, житлово-комунального господарства, агропромислового розвитку та соціального захисту. Також учасники наради розглянули й поточні завдання облдержадміністрації.

Очільник Львівщини закликав керівників профільних структурних підрозділів серйозно поставитись до виконання завдань у першому півріччі 2014 року та доручив до кінця місяця переглянути та напрацювати детальний план дій у підзвітних галузях.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ