Львівщина: курсантів ЛьвДУВС ознайомили із роботою Державтоінспекції області

Львівщина: курсантів ЛьвДУВС ознайомили із роботою Державтоінспекції області

15.02.14 09:32 0 935
Корисним та пізнавальним виявився візит до Управління Державтоінспекції ГУМВС України у Львівській області для курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ.

Для вихованців факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства за напрямом «Автомобільний транспорт» організували ознайомчу екскурсію територією підрозділу, розповіли про завдання та функції, історію створення та функціонування Державтоінспекції. Супроводжував майбутніх колег начальник сектору кадрового забезпечення УДАІ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Кміть Олег Васильович.

Завітали курсанти і до нещодавно відкритого музею УДАІ, де мали можливість ознайомитись із зразками форми працівників Державтоінспекції, переглянути добірку старих світлин, а також відчути себе справжнім працівником ДАІ за кермом відреставрованого патрульного мотоцикла.

Старший інспектор відділу організації дорожнього руху та нагляду за станом доріг майор міліції Олександр Козлов розповів майбутнім правоохоронцям багато цікавого про роботу підрозділу.

«Мета та завдання відділу полягають у роботі з підприємствами та організаціями у вирішенні питань дотримання ними законів, правил, нормативів та стандартів, що стосується забезпечення безпеки дорожнього руху при проектуванні, будівництві, реконструкції та ремонті автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів та дорожніх споруд, у підготовці матеріалів щодо стану утримання вказаних вище об’єктів, у розробці проектів рекомендацій з питань покращення нагляду за їх станом та інше», - зазначив Олександр Геннадійович та закликав курсантів більш ретельно вивчати нормативну базу, що неодмінно стане їм в пригоді, як майбутнім співробітникам ДАІ.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів на вихідні. Афіша
Наступна новина: Рівненські УБОЗівці викрили ...

КОМЕНТАРІ