У Львівській області до 14 років ув'язнення засуджено мешканця Стрийщини

У Львівській області до 14 років ув'язнення засуджено мешканця Стрийщини

15.02.14 14:36 0 1010
Зловмисник, який вкоротив віку 85-річній жінці, проведе за ґратами 14 років. Таке рішення прийняв Стрийський міськрайонний суд у справі про вбивство, поєднане зі зґвалтуванням.

Жахливе вбивство було скоєно в одному зі сіл Стрийського району у квітні 2013 року. Про смерть жінки до Стрийського міськвідділу міліції повідомили місцеві мешканці. На місце події негайно виїхали правоохоронці. У помешканні вони застали страшну картину: на підлозі труп літньої жінки з ознаками насильницької смерті, речі у кімнаті розкидані, а віконні шиби розбиті.

Жінка проживала разом зі своїм чоловіком, але тієї трагічної ночі у будинку була сама - чоловік гостював у дітей. Молодик проник у будинок через вікно. Вчинивши наругу над літньою жінкою, він взяв до рук сокиру та нею наніс їй декілька ударів по голові. Від завданих тілесних ушкоджень жінка померла.

За «гарячими слідами» встановили та затримали зловмисника 27-річного раніше судимого місцевого мешканця. На момент вчинення злочину він перебував у стані алкогольного сп’яніння, що, до речі, обтяжило його вину.

У судовій залі, душогуб свою вину у вбивстві жінки визнав, проте заперечував факт зґвалтування. Однак висновки експертів та інші неспростовні докази, зібрані під час слідства, довели протилежне.

Нещодавно Стрийський міськрайонний суд поставив крапку в цій справі. За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених п.10 ч.2 ст.115, ч.4 ст.152 КК України вбивцю засуджено до 14 років позбавлення волі.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ