Чернігів: Представники місцевого самоврядування зустрілися зі студентською молоддю

Чернігів: Представники місцевого самоврядування зустрілися зі студентською молоддю

15.02.14 12:53 0 1008
12 лютого в експертному клубі «Чиста політика» відбулася зустріч студентської молоді з депутатом Чернігівської міської ради Андрієм Кужельним, який працює в складі постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, фізичної культури і спорту, сім’ї, молоді та соціального захисту.

Представники різноманітних факультетів ЧНПУ ім. Т. Г. Шевченка з інтересом поспілкувалися з випускником цього ж закладу, відомим у місті спортсменом і тренером, громадським діячем. Учасники зустрічі поділилися цікавими ідеями, зокрема, щодо проведення загальноміського молодіжного конкурсу, присвяченого пропаганді сімейних цінностей, здорового способу життя, формуванню соціальної відповідальності молодих сімей.

А. Кужельний зацікавився перспективними молодіжними проектами та запевнив, що готовий надати підтримку в конкретних питаннях.

Захід організовано з ініціативи обласної студентської ради, профспілкового комітету Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т. Г. Шевченка та Чернігівського студентського порталу за підтримки відділу зв’язків з громадськістю міської ради.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліціонери ...
Наступна новина: У Волинській області на ...

КОМЕНТАРІ