На Тернопіллі офіційно

На Тернопіллі офіційно

15.02.14 08:09 0 1255
У провадженні слідчих обласного управління внутрішніх справ перебуває кримінальне провадження щодо подій, які мали місце 23 січня 2014 року поблизу адмінприміщення ТОДА, яке знаходиться по вулиці Грушевського, 8 у місті Тернополі.

Для об’єктивного та неупередженого розслідування справи слідчі викликають в органи досудового розслідування осіб, котрі причетні до цих подій.

Нещодавно на деяких інтернет-сайтах була поширена інформація, де один із учасників цих подій стверджує, що все відбувалося 24 січня, насправді інцидент мав місце 23 січня. В інформації дописувача також йдеться, що працівники міліції застосовували сльозогінний газ. Проте правоохоронці, які забезпечували охорону громадського порядку поблизу адміністративного приміщення, жодних спецзасобів, в тому числі сльозогінний газ, не використовували. А навпаки, газ розпилив один із учасників захоплення по відношенню до працівників міліції. Міліціонери несли службу без засобів активної оборони та вогнепальної зброї.

Жодних офіційних даних, що автор повідомлення є позафракційним депутатом Тернопільської обласної ради у слідчих немає.

На даний час працівники міліції продовжують розслідування даного кримінального провадження згідно чинного законодавства.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Екс-захисник "Карпат" ...
Наступна новина: Суперліга (жінки). ...

КОМЕНТАРІ