У Чернівцях вшанували пам’ять буковинців, загиблих у Афганістані

У Чернівцях вшанували пам’ять буковинців, загиблих у Афганістані

17.02.14 08:09 0 1040
15 лютого, біля пам’ятника буковинцям, що загинули в Афганістані, відбулися церемонія покладання вінків і квітів та мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Ветерани Афганістану, учасники бойових дій на території інших держав та миротворчих місій пройшли урочистою ходою проспектом Незалежності до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. Розпочався мітинг молебнем за загиблими. Також учасники церемонії вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Участь у заході взяли голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв, голова обласної ради Михайло Гайничеру, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, представники громадськості області та міста.

Звернувшись до присутніх на мітингу, Віталій Михайлович, зокрема, сказав:

“У цей день ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих та висловлюємо слова глибокої поваги вам, воїнам – інтернаціоналістам, хто пройшов вогненними шляхами Афганістану та інших країн. Ми цінуємо ваш героїзм і мужність! Усім присутнім на мітингу воїнам хочу подякувати за те, що повернулися живими. Пам’ять про ваш подвиг та подвиг ваших побратимів завжди буде у наших серцях.”

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олександр Ярощук: "На ...

КОМЕНТАРІ