У Волинській області за скоєння ДТП на водія службового автомобіля райдержадміністрації складено адміністративні протоколи

У Волинській області за скоєння ДТП на водія службового автомобіля райдержадміністрації складено адміністративні протоколи

17.02.14 11:46 0 1283
У мережі Інтернет з’явилися інформації про ДТП за участі службового автомобіля Рожищенської районної державної адміністрації. При цьому у повідомленнях із посиланням на прес-службу однієї із політичних партій, наголошено, що за кермом транспортного засобу перебував син голови Волинської обласної ради.

Разом із тим, працівники міліції з’ясували, що 8 лютого 2014 року близько 02:00 водій райдержадміністрації, керуючи службовим автомобілем «Деу Ланос», рухався у місті Рожище по вул. Грушевського. Виконуючи манер повороту ліворуч, він не вибрав безпечної швидкості та не врахував дорожніх умов, внаслідок чого здійснив наїзд на «Мерседес Спрінтер», який був припаркований із правого боку по ходу руху автомобіля. Після ДТП водій зник.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області, яка зафіксувала факт пошкодження автомобіля «Мерседес Спрінтер», що належить 24-річному місцевому жителю. Згодом правоохоронці встановили винуватця автопригоди:

– Водієм «Ланоса» виявився 52-річний водій райдержадміністрації, – зауважив начальник Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області Олександр Басалик. – Відповідно на чоловіка склали протоколи за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та статтею 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 12 лютого матеріали спрямовані в суд для прийняття процесуального рішення.

Таким чином інформація, поширена прес-службою політичної партії, не відповідає дійсності.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Як пройшов перший день ...

КОМЕНТАРІ