У Волинській області за вчинення крадіжки чоловік може отримати шість років в'язниці

У Волинській області за вчинення крадіжки чоловік може отримати шість років в'язниці

17.02.14 10:54 0 1034
Правоохоронці впіймали зловмисника, який промишляв крадіжками з проникненням. Тепер йому загрожує шість років за ґратами.

До нововолинського міського відділу міліції надійшло повідомлення 33-річного місцевого жителя про те, що невідома особа з його новобудови викрала три радіатори опалення, чим завдала потерпілому матеріальної шкоди на суму 2700 гривень. Правоохоронці встанови, що кримінальне провадження вчинив 32-річний місцевий житель.

Пізньої пори на приватну територію заявника проник 32-річний зловмисник. Шляхом виймання віконного скла він потрапив всередину новобудови та викрав звідти радіатори.

Варто відзначити, що зловмисник уже не вперше порушує закон, адже раніше мав судимість за вчинення аналогічного злочину.

Слідчим відділення Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Наразі підозрюваний знаходиться у слідчому ізоляторі міста Луцька. Триває досудове розслідування.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородцям призначають ...
Наступна новина: Ужгородському студенту не ...

КОМЕНТАРІ