В Закарпатській області керівництво Мукачівської міліції спілкувалося з громадянами

В Закарпатській області керівництво Мукачівської міліції спілкувалося з громадянами

17.02.14 08:23 0 991
Заступник начальника Мукачівського МВУМВС підполковник міліції Володимир Кеменяш провів днями «Пряму телефонну лінію», відповідаючи на запитання городян.

Як свідчить практика, переважно мукачівців цікавлять питання щодо охорони громадського порядку, порушення тиші, особливо у вечірній час, робота дільничних інспекторів міліції тощо. Також значна частина запитань були побутового характеру-то квартиру не поділили, то з сусідом за межу не помиряться. І в усіх випадках громадяни вимагають допомоги з боку міліції.

Перший телефонний дзвінок надійшов від 67-річної мешканки мікрорайону Росвигово. Жінка повідомила, що біля її будинку двоє осіб порушують громадський порядок, а саме штовхають один одного, кричать, висловлюються у її адресу нецензурними словами. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Розгляд даного питання доручено дільничним інспекторам, про результати якого заявницю буде повідомлено у встановлені законом строки.

Приємною несподіванкою став телефонний дзвінок від мукачівця, який висловив подяку працівникам карного розшуку міськвідділу міліції за проявлений професіоналізм та оперативність під час виконання службових обов’язків. Володимир Іванович призначив зустріч цьому жителю с.Чинадієво у своєму робочому кабінеті для більш детального вивчення його наболілих проблем.

Також телефонували громадяни, питання яких не стосувалися діяльності міліції, проте Володимир Кеменяш нікому не відмовив у допомозі: одним він радив звернутися до того чи іншого органу виконавчої влади, іншим допомагав юридичними порадами.

На всі питання, які хвилювали жителів міста та району, керівник міліції надав обґрунтовані відповіді та правові консультації. До проведення прямих телефонних ліній з населенням він ставиться відповідально та зацікавлено, так як вважає, що такі заходи вкрай корисні й потрібні як правоохоронцям, так і громадянам.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Ярощук: "На ...
Наступна новина: Гірськолижний спорт. У ...

КОМЕНТАРІ