В Закарпатській області свято сім’ї і спорту у хустській школі

В Закарпатській області свято сім’ї і спорту у хустській школі

17.02.14 12:53 0 1072
* З метою зміцнення зв’язків «сім’я – школа», спрямованих на виховання здорового способу життя, 14 лютого, коли весь світ відзначає день люблячих сердець, у Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулося вже традиційне спортивно-розважальне свято «Мама, тато я – спортивна сім’я», де, за активної підтримки класовода Наталії Михайлівни Янюк, змагалися між собою 3 команди родин першокласників.

Вони міряли свої сили у спортивних естафетах, різноманітних вправах з м’ячами, обручами та іншим спортивним інвентарем, показували свою спритність, кмітливість, наполегливість, витривалість, швидкість та рівновагу.

Гарний настрій, фізичні навантаження, порозуміння і об’єднання зусиль батьків та дітей заради залучення до здорового способу життя, що є однією з найактуальніших проблем сьогодення, панували під час свята.

«Проведення даного свята вже стало доброю традицією в нашій школі, – зазначають вчителі фізичної культури. – Важко переоцінити користь спорту в житті кожної людини, адже фізична активність не тільки зміцнює організм, покращує самопочуття, а й позитивно впливає на психологічний стан, випрацьовує концентрацію, терпіння, дисципліну, додає впевненості. Тому, з року в рік, ми докладаємо чималих зусиль, щоб залучити до занять спортом якомога більше дітей. Велика заслуга в цьому нашого директора, Ганни Михайлівни Гелеван, яка всіляко підтримує подібні ініціативи, а також депутата облради Степана Деркача, за сприяння якого наша школа минулого року вкотре повнилася спортивним інвентарем і який систематично фінансує участь секції з гандболу Хустської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 у обласних та всеукраїнських спортивних змаганнях».

Не зважаючи на те, що захід мав конкурсний характер, всі учасники по його завершенню відчували себе переможцями. Та найбільше задоволення, безперечно, отримали саме першокласники, кожен з яких вкотре переконався, що його батьки – гідний приклад для наслідування.

* transkarpatia.net

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Дніпропетровську учасники ...

КОМЕНТАРІ