Закарпатські сусіди затримали українського контрабандиста

Закарпатські сусіди затримали українського контрабандиста

17.02.14 08:01 0 1046
На запит uzhgorod.in, Генеральний консул України в Ніредьгазі Сергій Бороденков прояснив ситуацію із затриманням громадянина України на території Угорщини. Дійсно, затриманий – громадянин України, який прямував на мікроавтобусі Фольксваген – транспортер білого кольору, в якому виявлено велику кількість контрабандних сигарет.

Цей громадянин підробив номерний знак на даний автомобіль, зареєстрований за посольством ФРН у Києві – D006024 на білому тлі. При цьому у нього був бейдж “народна дипломатія ” .

У ході перевірки в автомобілі знайдені справжній чеський техпаспорт і справжні чеські номерні знаки. Цей громадянин повністю визнав свою провину в підробці номерних знаків і контрабанді сигарет.

Додамо , деякі закарпатські новинні сайти подали неправдиву інформацію, і С. Бороденков закцентував на тому, що жоден український дипломат до цього інциденту не причетний .

Як повідомляли українські видання, поліцейський патруль з міста Фегердьормот під час перевірки легкового автомобіля з українськими дипломатичними номерними знаками виявив в авто 35 тис. сигарет вартістю 28 млн. форинтів (близько 150 тис. дол.)

За даними місцевих правоохоронців, керував автомобілем з контрабандним вантажем 41 – річний громадянин України , який мав при собі дипломатичне посвідчення.

uzhgorod.in

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тест-драйв BMW M135i: ...
Наступна новина: Комісія ООН заявила про ...

КОМЕНТАРІ