Кримські татари готові протистояти сепаратистським силам на півострові, – Чубаров

Кримські татари готові протистояти сепаратистським силам на півострові, – Чубаров

17.02.14 11:09 0 1003
Кримські татари готові протистояти сепаратистським силам у разі спроб дестабілізувати ситуацію на півострові.

Про це в коментарі ZN.UA сказав глава Меджлісу Рефат Чубаров.

«Кримські татари, навіть в умовах такого невиправдано довгого з вини українських політиків процесу відновлення їх прав на своїй землі, чудово усвідомлюють ступінь катастрофи, яка може спіткати Крим і всіх його жителів у разі будь-яких спроб відторгнення Криму від України», – підкреслив він.

«Відповідно, автори і провідники будь-яких експансіоністських задумів щодо Криму повинні виходити з того, що в особі кримських татар вони матимуть гідну відсіч», – сказав Чубаров.

Президія Верховної Ради Криму 4 лютого ухвалила «в умовах прагнення до влади груп национал-фашистского спрямування» ініціювати проведення загальнокримського опитування про статус півострова. Депутати також обговорювали можливість звернення до Президента і Держдуми Російської Федерації із закликом виступити гарантом непорушності статусу автономії Криму.

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження у зв’язку з підготовкою до посягання на територіальну цілісність України через події в парламенті Криму.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ