Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області вшанували працівників та ветеранів служби – учасників бойових дій на території інших держав

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області вшанували працівників та ветеранів служби – учасників бойових дій на території інших держав

17.02.14 16:12 0 1057
15 лютого в Управлінні ДСНС в області вшанували пра­цівників і ветеранів поже­жно-рятувальної служби, які вико­ну­­вали свій інтернаціональний обов’язок в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

Відкриваючи урочисто­с­ті, перший заступник на­чальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк, зі словами поваги та вдячності звернувся до колишніх воїнів-ін­тер­націоналістів за їх подвиг, за проявлені героїзм та мужність під час виконання бойових дій. Хвилиною мовчання присутні вшанували і тих, кому не судилося повернутися живими додому. Також учасники урочистих зборів переглянули документальний фільм про бойові дії в Афганістані, який повернув їх у сповнені звитяги та втрати бойових по­братимів часи, у молодість, обпалену війною. У свою чергу, виступаючи перед присутніми, учасники бойових дій бажали своїм бойовим побратимам міцного здоров’я, щастя та добра.

На завершення урочистостей колишніх воїнів-інтернаціоналістів було нагороджено медалями Асоціації ветеранів війни, а також грамотами та відзнаками Управління ДСНС в області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ