В Івано-Франківській області посадовці вимагали у підприємця хабар у розмірі 32 тис. грн.

В Івано-Франківській області посадовці вимагали у підприємця хабар у розмірі 32 тис. грн.

17.02.14 08:07 0 1357
Декілька днів тому начальник обласного УМВС генерал-майор міліції Василь Фелик розповідав про розкриття факту хабарництва керівником одного із державних закладів та незважаючи на це, вчора працівниками слідчого управління та УБОЗ УМВС в області було знову задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної винагороди.

Посадовці одного з сіл Тисменицького району вимагали від представника суб’єкта підприємницької діяльності грошову винагороду в сумі 32 000 гривень за прийняття позитивного рішення на сесії сільської ради, щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,22 га.

Як зазначив начальник УМВС України в області Василь Фелик, відомості про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення злочину передбаченого частиною 4 ст. 368 Кримінального кодексу України, «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою». Санкцією якої правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: вирішення ...
Наступна новина: У Чернівцях вшанували ...

КОМЕНТАРІ