В Івано-Франківській області внутрішні війська також відзначили день любові

В Івано-Франківській області внутрішні війська також відзначили день любові

17.02.14 12:51 0 977
День святого Валентина завоював величезну популярність серед закоханих різного віку і національностей у всьому світі. Не залишилися осторонь і наші захисники, які не зважаючи на сувору військову буденність, стриманість у почуттях, пам’ятають про людей, які є близькими їхньому серцю.

Військова частина 1241 м. Івано-Франківськ не залишилась байдужою до цього свята. Було організовано святковий концерт за участю вихованок дитячо-юнацького клубу «Ліра» Петришин Мар’яни, Писків Марічки та Осташин Тетяни, а також Феденько Тетяни, Ленюк Вікторії та Корнутій Мар’яни, які є вихованцями міського центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання «Легінь».

У святковій програмі не обійшлося без участі самих військовослужбовців, які показали свої таланти на сцені. Зокрема, лунали пісні у виконанні солдата Сєркова Євгенія та прапорщика Медвейчука Миколи. Вірші та ліричні композиції, присвячені Дню Всіх закоханих, розтопили серця всіх присутніх.

Атмосфера святкового настрою і відчуття тепла людських сердець змусила кожного, від солдата до офіцера, замислитись, наскільки велика цінність цього чистого та безмежного почуття, яке живе у серці.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку під час сварки ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ