Дорожники Львівщини проводять ямкові ремонти

Дорожники Львівщини проводять ямкові ремонти

17.02.14 12:21 0 1006
З 14 лютого погодні умови та температурний режим дозволяють працівникам дорожньої галузі проводити роботи з ліквідації аварійної ямковості та відновлення дорожнього полотна на попередньо підготовлених ділянках автомобільних доріг загального користування Львівщини. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Для випуску асфальтобетонної суміші задіяно один асфальтобетонний завод (АБЗ) ДП «Львівський облавтодор» філії Стрийська ДЕД (с.Давидів). Даний завод розпочав випуск модифікованої асфальтобетонної суміші із мінеральними добавками, які дозволяють її вкладання при наявній температурі повітря.

Така гаряча асфальтобетонна суміш вкладалась на попередньо відфрезованих ділянках автомобільних доріг: Львів – Тернопіль, Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів, Львів – Пустомити – Мединичі. Роботи виконували працівники філій Львівська ДЕД, Пустомитівським та Перемишлянським райавтодорами.

За сприятливих погодніх умов Служба автомобільних доріг спільно з ДП «Львівський облавтодор» надалі проводитиме роботи з ліквідації аварійної ямковості та безпеки руху на автомобільних дорогах львівської області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Мілан" на невизначений ...

КОМЕНТАРІ