У Львівській області Ірина Сех привітала воїнів-афганців із 25-ю річницею виведення військ із Афганістану

У Львівській області Ірина Сех привітала воїнів-афганців із 25-ю річницею виведення військ із Афганістану

17.02.14 16:26 0 1682
15 лютого 2014 року народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех взяла участь в урочистостях з нагоди 25-ї річниці виведення військ з Афганістану, які відбулися в Бродах, біля пам'ятника Скорботній матері, присвяченому бродівцям, загиблим в афганській війні. Захід розпочався панахидою за упокій полеглих воїнів та хвилиною мовчання.

Ірина Сех, виступаючи на зібранні, привітала громаду зі святом Стрітення Господнього, із яким збіглася подія 25-річної давнини – виведення військ із Афганістану.

"Чверть століття відділяє нас від дня, коли для українців завершилася та страшна війна. Так склалося, що чуже протистояння стало для наших військових випробуванням сили, мужності та вірності своєму обов'язку. Ваш бойовий досвід став цінним надбанням для української держави. Знаю, ви не любите багато розповідати про ту війну, однак зберігаєте найкращі риси, які виховало у кожному з вас життя в умовах бойових дій, постійного ризику та небезпеки.

І афганці є для нас прикладом згуртованості, справжнього чоловічого братерства, відповідальності та вміння відстоювати свою позицію. Події останніх місяців вкотре довели, що афганці – це велика сила. Вони прагнуть змін у державі, вболівають за майбутнє свого народу й готові до рішучих дій задля досягнення мети. Бажаю, аби українська держава та суспільство належно оцінили вашу місію. Зичу міцного здоров'я, сили духу, Господнього благословення та твердої віри в щасливе майбутнє. Слава українським воїнам! Слава Україні!" – зазначила у своєму виступі народний депутат.

Націоналістка також вручила ветеранам-афганцям подарунки та грошові премії.

Голова Бродівської районної організації Спілки ветеранів війни в Афганістані Леон Олексін висловив вдячність Ірині Сех за те, що вона завжди підтримує воїнів-афганців, та вручив їй почесну грамоту від імени ветеранської організації.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: „Пам’ять про ...
Наступна новина: Сапсай програла "бронзову" ...

КОМЕНТАРІ