В Житомирській області під час спроби самостійного гасіння пожежі отримав опіки 26-річний чоловік без постійного місця проживання

В Житомирській області під час спроби самостійного гасіння пожежі отримав опіки 26-річний чоловік без постійного місця проживання

17.02.14 10:07 0 977
15 лютого о 23:05 на пункт зв’язку 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку, що розташований на одній із вулиць районного центру. До служби порятунку «101» зателефонували випадкові перехожі, які стали свідками надзвичайної події.

До приїзду рятувальників 26-річний чоловік, безхатченко, який тимчасово обігрівався в будинку, намагався загасити вогонь самотужки. Внаслідок чого і отримав опіки нижньої кінцівки ІІ-ІІІ ступеня. Потерпілого рятувальники вивели з будинку та передали до рук медичних працівників.

Завдяки вправним діям вогнеборців пожежу було локалізовано о 23:20 та повністю ліквідовано о 00:25. Проте вогонь встиг знищити 3 м. кв. перекриття та пошкоджено 9 м .кв. житлової кімнати. На даний час постраждалий знаходиться в реанімаційному відділенні Баранівської комунальної центральної районної лікарні в стані середньої важкості.

Причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюється.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ