В Тернополі сергій Надал вручив ветеранам Афганістану пам’ятні медалі та грошові премії

В Тернополі сергій Надал вручив ветеранам Афганістану пам’ятні медалі та грошові премії

17.02.14 12:15 0 1037
15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-річчя виведення військ з республіки Афганістан. З цієї нагоди 45 активістів та ветеранів Тернопільської міської організації «Української Спілки ветеранів Афганістану» та 63 інваліди Тернопільського міського об’єднання інвалідів війни в Афганістані отримали грошову допомогу у розмірі 200 грн. кожен. Матеріальну допомогу вручив міський голова Тернополя Сергій Надал 15 лютого у міській раді. Ці кошти були виділенні рішенням виконавчого комітету з міського бюджету. Також очільник міста вручив афганцям пам’ятні медалі «25 років виводу військ з Афганістану».

За особистий внесок у вирішенні проблем ветеранів, допомогу сім’ям загиблих та інвалідам голова тернопільської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Роман Храпцьо вручив пам’ятну відзнаку міському голові Сергію Надалу та секретарю міськради Ігорю Турському.

Цього ж дня у парку «Національного відродження» біля пам’ятника воїнам – афганцям відбувся мітинг-реквієм та покладанням квітів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ