Скачати фільми безкоштовно через торрент

Скачати фільми безкоштовно через торрент

17.02.14 23:20 0 3729
У 2005 році з'явилася унікальна файлообмінна система Torrent. Програма торрент моментально побила усі рекорди популярності серед користувачів Інтернету. На сьогоднішній день, кількість людей, які скачали цю програму-клієнта, перевалило за 100 мільйонів, і ця цифра продовжує зростати. Вона необхідна для того, щоб оперативно, швидко і головне безкоштовно скачать через торрент фільми, ігри, різні пізнавальні матеріали та зображення. Головна перевага цієї пірингової мережі в тому, що вона надає можливість безкоштовного скачування чого завгодно. Велика частина користувачів звертається до торрентів, щоб завантажити нові фільми. Щоб не шукати підлягає активні посилання для передачі даних, краще відразу зайти на певний кіносайт, наприклад, Freshkino.com і докладно вибрати все, що сподобається. А заодно і вивчити докладні описи, які є у кожного фільму і передачі. Розміри файлів на сайті можуть бути будь-якими- від невеликих, з короткометражними мультфільмами, до більш габаритних- з довготривалими серіалами. Торренти впораються з будь поставленим завданням за короткий термін.


1. Насамперед треба завантажити клієнта (програму, яка далі буде робити за вас всю роботу при скачуванні файлів). Я рекомендую встановити програму Torrent
як одну з найбільш швидких і зручних, а крім цього ще й безкоштовну. Там же можна завантажити і російський мовний файл до неї. Після скачування встановіть програму.

2. Відкриваєте програму uTorrent і натискаєте на кнопку Add Torrent (Додати торрент)

3. У діалоговому вікні, вибираєте той самий файл з розширення. Torrent, який ви тільки що завантажили з нашого сайту.

4. У вікні ви повинні вказати, що саме ви хочете завантажити і в яке місце у вас на комп'ютері це слід помістити (наприклад при скачуванні повної дискографії улюбленої групи у списку в центрі вікна може бути показана сотня mp3- файлів, і для прискорення процесу вам слід натиснути на кнопку Select All (Вибрати все). У разі нашого сайту вам досить вибрати файл з фільмом і натиснути на кнопку Ok.

5. Вітаю, ви впоралися- фільм почав викачуватися на ваш комп'ютер. Час скачування в основному залежить від того, з якою швидкістю інші люди (у яких ви власне і завантажуєте це фільм) віддають його вам. Так що прохання не бути щурами і поставити швидкість віддачі в налаштуваннях по максимуму, а після скачування не вимикати програму якийсь час і дати можливість скачати фільм іншим людям.
Источник: http://torrent-line.net/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Житомирі на куполі ...
Наступна новина: ФК "Кременчук" выборов у ...

КОМЕНТАРІ