Переваги сходових огороджень з нержавіючої сталі

Переваги сходових огороджень з нержавіючої сталі

18.02.14 11:29 0 2466
З точки зору техніки безпеки сходи є однією із найбільш травмонебезпечних будівельних конструкцій, тому при зведенні будинків і споруд - монтажу сходової огорожі, що призначена для захисту від падіння з висоти, приділяється особлива увага.

Основні переваги використання нержавіючої сталі при зведенні сходових огорож.
Так якщо для сходів вам потрібні ограждения нержавеющая сталь - стане найкращим вибором. Така огорожа монтуються на місці або поставляються на будмайданчик у вже зібраному вигляді. Огорожа для сходів може бути дерев'яною, литою, кованою або змонтованою із елементів, для виробництва яких використовувався металопрокат (куток, круг, труба). Але найбільшим попитом на даний момент користуються огорожі з нержавіючої сталі. З точки зору сучасного дизайну вони дозволяють додати сходовому прольоту стилю, не применшуючи при цьому його характеристики. До того ж сходові огорожі з нержавійки володіють рядом незаперечних переваг, які успішно використовуються проектувальниками:

Шляхетний сріблястий колір нержавіючої сталі, використовуваної при виготовленні огорожі сходів, ілюзорно наповнює зазвичай темний сходовий простір додатковим світлом.
Міцність металу дозволяє мінімізувати габаритні розміри огорожі, що позитивно позначається на дизайні сходів в цілому.
Нержавіюча сталь сходових огороджень відрізняється високим ступенем стійкості до впливу вологи, атмосферних опадів і різкого перепаду температур, що робить можливим монтаж подібних огорож не тільки всередині будівель, а й зовні.
Не боятся сходові огорожі з нержавійки і контакту з багатьма хімічними речовинами. Міцний метал навіть у загазованих приміщеннях з часом не втрачає свій первинний зовнішній вигляд, а отже, не потребує додаткових коштів для захисту від корозії.

Фахівці готові запропонувати споживачеві стандартні конструкції сходових огорож з нержавіючої сталі, дизайн яких на даний момент широко затребуваний.

Огородження з ригельним заповненням, представлені елегантною конструкцією, оснащеною двома, трьома або більше рядами ригелів, які монтуються зварюванням. Встановлювані паралельно поручня з металу, пластику або деревини, ригелі утворюють з конструкційними елементами огорожі нероз'ємне з'єднання, що дозволяє забезпечити безпечні умови користування сходовими переходами.

Тросове заповнення сходових огороджень, на відміну від ригельного, має менші габаритні розміри і монтується за допомогою болтового натягу. Заміна масивного ригеля тонким тросом ілюзорно робить огорожу більш легкою, хоча її показники міцності при цьому не знижуються.
Використання скла при виробництві огорожі сходів дозволяє забезпечувати їх суцільне заповнення без видимого зниження світлопропуськної здатності. При цьому достатня міцність загартованого скла або триплексу чудово протистоїть ударним навантаженням.

Але наявність стандартних варіантів сходових огорож з нержавіючої сталі не означає, що вибір пропонованої компаніями продукції обмежений - компанії-виробники втілять в життя будь-яке побажання замовника:

- Розроблять унікальний дизайн огорожі з нержавійки;
- Здійснять її проектування (виконання КМ і КМД документації);
- Виготовлять і змонтують замовлений виріб на власному промисловому майданчику;
- Самостійно зроблять монтаж закладних деталей і огорож з нержавіючої сталі.

Uzinform
Источник: http://www.bleskmet.ru/ograzhdeniya-nerzhaveyushchaya-stal
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: ФК "Кременчук" выборов у ...
Наступна новина: Думка про MMCIS Index TOP 20

КОМЕНТАРІ