Звернення Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області

Звернення Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області

21.02.14 19:55 0 988
Шановні краяни, мешканці та гості Тернопільщини!

Звертаємося до Вас у надзвичайно важливий, відповідальний та нелегкий час у житті нашої країни! Віримо, що усі Ви розумієте, яку важливу та необхідну роботу виконують рятувальники. І в мирний, і в особливий період, ми завжди на сторожі Вашого життя та безпеки. Саме від оперативності дій вогнеборців залежить життя людей, які чекають на порятунок.

Лише у ніч з 18 на 19 лютого в обласному центрі боролися з вогнем 70 чоловік особового складу та 13 одиниць спеціальної техніки. Були випадки перешкоджання виконанню професійних обов’язків, через що рятувальники не завжди вчасно могли приступити до гасіння пожеж.

Останнім часом поступають тривожні повідомлення про загрозу підпалів, що вносять паніку серед населення. У зв’язку з цим весь особовий склад Управління та структурних підрозділів області, переведено на посилений варіант несення служби, вся наявна пожежно-рятувальна техніка задіяна до цілодобового чергування. Рятувальники вірні присязі, яку давали народові України.

При виникненні надзвичайних подій (пожеж, вибухів, руйнувань, підтоплень…), що загрожують життю людей, телефонуйте за номером «101»!

Прес-служба Управління
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: VW Touareg: У чому сила, ...

КОМЕНТАРІ