Сергій Надал: «Головне завдання для нас сьогодні – громадська безпека»

Сергій Надал: «Головне завдання для нас сьогодні – громадська безпека»

21.02.14 14:24 0 997
Минула ще одна доба, коли Тернопільська міська рада – єдиний легітимний орган місцевого самоврядування. Забезпечення громадської безпеки і охорону порядку взяли на себе добровольці. Дорожній контроль, спортсмени, громадське формування охорони громадського порядку, муніципальна поліція, а також – дільничні міліціонери і ті працівники міліції, які хочуть і можуть допомогти рідному місту в цей час. Прийнята і виконується схема патрулювання, оповіщення і реагування на всі типові ситуації.

До нас звертаються від різних установ і організацій з проханням про забезпечення охорони. Так, ми взяли під захист міський ОВІР. Закликаю підприємства всіх форм власності створити власне патрулювання за місцем праці і проживання ваших працівників, долучатись до нашої громадської охорони, координувати з нами свою роботу.

Комунальні служби працюють. Об'єкти комунального життєзабезпечення міста захищені. Головне завдання для нас – громадська безпека. Кожен факт мародерства і правопорушень має бути виявлений, зупинений і розслідуваний.

Закликаю автолюбителів — неухильно дотримуватись правил дорожнього руку. Долучайтесь до формувань громадської охорони. Будьте нашими «очима» і «вухами», телефонуйте у випадку якихось інцидентів або правопорушень.

Телефони гарячої лінії – 1580, 40-20-02, 067-351-57-10.

Вірю в мудрість і силу нашої тернопільської громади.

З нами Бог. Слава Україні!

Міський голова Тернополя Сергій Надал

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ