Тернопільський підрозділ «Грифон» – на боці народу!

Тернопільський підрозділ «Грифон» – на боці народу!

21.02.14 16:14 0 1134
Про це бійці повідомили під час зустрічі із головою обласної ради Василем Хомінцем. «Офіційно заявляю, – зазначив командир спеціальної роти судової міліції Володимир Продеус, - ми не брали участі у виконанні злочинних наказів, не йшли проти народу і не будемо цього робити й надалі». Василь Хомінець подякував бійцям за рішення залишатися на боці громадян та не порушувати присягу.

«Ви тернополяни і мешканці Тернопільської області, тут живуть ваші рідні, друзі, знайомі. Це є наше місто і ми повинні робити усе, щоб у ньому був спокій та мир, – наголосив очільник обласної ради. – . Органи місцевого самоврядування, правоохоронці у складні часи повинні бути із своїм народом. Якщо купка вандалів та бандитів порушує спокійне розмірене життя містян, то ми повинні робити усе, щоб їм дати відсіч та згуртовуватися. Тільки разом ми зможемо навести лад, щоб унеможливити у місті, області спалахи погромів та мародерства».

Командир підрозділу «Грифон» запевнив Василя Хомінця у тому, що при потребі бійці стануть на захист правопорядку у місті.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ