ПриватБанк бореться з чергами і вчить клієнтів Інтернет-банкінгу за допомогою iPad

ПриватБанк бореться з чергами і вчить клієнтів Інтернет-банкінгу за допомогою iPad

26.02.14 08:55 0 2867
ПриватБанк впровадив у відділеннях Рівненської області новий формат обслуговування клієнтів за допомогою iPad. Як повідомили в банку, використання мобільних планшетів замість звичайних комп'ютерів дозволить обслуговувати клієнтів більш оперативно і без черг. А простота і наочність операцій допоможуть клієнтам навчитися самим проводити платежі через Інтернет або термінали самообслуговування.
"З початку року ми почали перехід на відкритий формат обслуговування у відділеннях без кабінетів і вузькоспрямованих фахівців, сьогодні ж співробітник банку більше не прив'язаний до стільця і комп'ютера і може працювати з клієнтом у будь-якій точці відділення - на дивані, в зоні очікування, не створюючи черг , - говорить управляючий Рівненською філією Північно-Західного РУ ПриватБанку Василь Власенко. - Коли клієнти бачать, як просто оплатити рахунок або поповнити депозит на планшеті, їм обов'язково захочеться спробувати зробити це самостійно на планшеті, смартфоні або з домашнього комп'ютера ".
За допомогою iPad співробітники відділень ПриватБанку надають клієнтам найпопулярніші послуги - від випуску кредитної карти і депозиту до оплати комунальних послуг та бронювання квитків на транспорт. Крім того, в будь-якому відділенні клієнтам допоможуть завантажити та налаштувати платіжні додатки ПриватБанку на особистому смартфоні або планшеті.
За даними опитування більше 2-х мільйонів клієнтів, проведеного банком, на сьогоднішній день смартфонами і планшетами активно користується кожен четвертий клієнт ПриватБанку. А до кінця 2014 року, за прогнозами експертів, кількість активних користувачів смартфонами буде переважною.
У місті Рівне уже 4 відділення обслуговують клієнтів, використовуючи планшети. У найближчому часі їх кількість буде неухильно зростати, і робота з планшетами стане нормою для всіх відділень ПриватБанку.
ПриватБанк входить до числа найбільших розробників мобільних платіжних додатків в Україні, його топові додатки Приват24 і iPay лідирують у рейтингу популярності банківських додатків українських користувачів iPhone і Android. Серед найцікавіших розробок банку, представлених за останні місяці, стали SendMoney для швидкого переказу грошей на карти з голосовим управлінням і автоматичним запам'ятовуванням шаблонів, Фотокасса для оплати рахунків фотокамерою телефону та інші додатки.
http://apple-online.com.ua/В Рівненській філії Північно-Західного РУ ПриватБанку працює 64 відділення, 163 банкоматів, 176 терміналів самообслуговування.
ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних банків світу. У числі технологій, які були впроваджені ПриватБанком вперше на світовому ринку - SMS-банкінг (1999 рік), ОТР-паролі через SMS (2000), Р2Р-перекази між картками (2003), "Електронна здача" (2009), Онлайн-інкасація (2010 ) та інші. ПриватБанк став першим банків, який запровадив технологію безконтактного обслуговування клієнтів за допомогою QR-кодів. За допомогою QR клієнти ПриватБанку можуть увійти в свій аккаунт Інтернет-банку, зняти готівку в банкоматах, заправити автомобіль на АЗС, зробити і оплатити замовлення в мобільному меню ресторанів. Сьогодні кожен третій клієнт банку користується його послугами через Інтернет і мобільні додатки.
Про це повідомив прес-офісу ПриватБанку в Рівному
Источник: http://apple-online.com.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Ірина Сех: "У ...

КОМЕНТАРІ