В Луцьку депутати погодили перелік об'єктів, які будуть ремонтувати цього року

В Луцьку депутати погодили перелік об'єктів, які будуть ремонтувати цього року

26.02.14 12:55 0 769
На засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження депутати Роман Бондарук, Сергій Сівак, Тарас Бас, Василь Гриб розглянули питання про погодження переліку об'єктів капітального та поточного ремонту вулиць, доріг, прибудинкових територій, ліфтів та об’єктів житлового фонду міста Луцька на 2014 рік.

Члени комісії погодили перелік об'єктів, які будуть фінансуватися за кошти державної субвенції в місцевий бюджет, за кошти державної субвенції в обласний бюджет і за кошти місцевого бюджету та заслухали пропозиції на прохання лучан щодо включення до цього переліку окремих вулиць.

Депутати запропонували відремонтувати частину вулиці Вересневої, адже дорогу, що виходить за межі міста вже зроблено за кошти Луцької районної ради.

Обранці громади зазначили, що потребують ремонту: дорожнє покриття на вул. Карбишева, 2б, частково на проспекті Соборності, вулицях Петра Маха і Воровського, прибудинкові території на проспектах Молоді, 11 та Соборності, 3. Немає освітлення у дворі на проспекті Відродження, 55.

Голова правління АОСББ «Лучани» Юлія Сабатюк висловила прохання мешканців будинків, що належать до асоціації. Вони просять відремонтувати дорогу біля будинків № 12 і 14 на вул. Захарова та вул. Ніла Хасевича, 4, 6. На вулиці Захарова також треба відновити зливну каналізацію.

Члени комісії підтримали усі пропозиції громади, також дали відповідні доручення відділу по благоустрою міста департаменту житлово-комунального господарства обстежити певні об’єкти для визначення обсягу робіт, які необхідно виконати.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ